VRIJDAG 21 AUGUSTUS

SENIOREN KOFFIE INLOOP OCHTEND

We gaan weer voorzichtig beginnen met de koffie inloopochtend op vrijdag 21 augustus vanaf 10.00 uur tot 12.00 uur. Houd u wel aan de instructies van de gastheer of gastdame.

In 2020 breiden we ons warmtenet uit in Selwerd.  Over een route van meer dan anderhalve kilometer leggen we een leidingnetwerk aan. Deze route loopt door de Larix, Mispellaan, Berkenlaan, Beukenlaan en Populierenlaan.

 

In de wijk sluiten we diverse gebouwen en wooncomplexen aan op het warmtenet, zoals de Parrel, De Beukenhorst en Dragant (voorheen Duindoornflat). Ook worden er diverse ketelhuizen aangesloten van de woningcorporaties, zoals aan de Kornoeljestraat, Gelderse Roosstraat en de Eglantierstraat. Mogelijk volgen er in de toekomst meer.

Bekijk hier ook onze projectpagina met alle informatie over het project Selwerd

SUNNY
SELWERD

In een groene en veilige buurt is het fijn wonen. We gaan zorgen voor meer plekken waar je fijn kunt spelen, sporten en wandelen. Er komt meer natuur in de wijk. Bijvoorbeeld door planten en bomen die vogels, vlinders en bijen aantrekken. Er komen veilige, prettige looproutes door de wijk. Bijvoorbeeld naar het winkelcentrum. Van verkeersstraten willen we zoveel mogelijk leefstraten maken.

 

De gemeente maakt plannen. Daarover kan je meepraten en meedenken. Gaat het om jouw directe woonomgeving? Dan krijg je een persoonlijke uitnodiging in de brievenbus of via de e-mail.  Je kunt ook zelf plannen maken, liefst samen met andere buurtbewoners. Bijvoorbeeld om jouw straat of pleintje anders in te richten. Weet je niet hoe je het moet aanpakken? Buurtregisseur Daan Kingma helpt! info@sunnyselwerd.nl

Wijkbewoners van Selwerd kunnen vanaf nu terecht in Selwerds WoonWagen voor al hun vragen over de wijkvernieuwing die op stapel staat.

HOU JIJ VAN TAFELTENNISSEN?

Kom dan gezellig elke donderdagmiddag vanaf 15.00 uur bij ons en doe gratis mee!
Jij krijgt 
les van een echte leraar.

BSV Selwerd - Elzenlaan 73
T 050 - 571 13 54

The

Foodkitchen

MULTICULTURELE KEUKEN

DOOR DE CORONA CRISIS ZIJN WIJ GESLOTEN

Bijzondere hapjes en lekkernijen uit diverse landen. U mag ook zelf verkopen, neem een gratis tafel! 

Gezellig samen eten en drinken, wees welkom!

Altijd van 13.00 - 17.00 uur.

Wijkcentrum de Berk

Berkenlaan 238 - Groningen

ELKE LAATSTE ZONDAGMIDDAG

VAN DE MAAND

Food Workshop

De Buurttaxi Selwerd

Buurttaxi Selwerd zet mensen in beweging in de wijk Selwerd van Groningen. Door inzet van vrijwilligers / lokale bewoners maken wij het samen mogelijk dat mensen nu wel weer de deur uit kunnen.

De buurttaxi is flexibel inzetbaar en zorgt ervoor dat iedereen weer naar buiten kan. Voor maar één euro per enkele rit, twee euro per retour. Sinds aanvang van het project komen er veel vragen vanuit de wijk van mensen die mee willen doen maar ook van buurtbewoners die zich afvragen wat allemaal mogelijk is.

 

De mogelijkheden zijn zeer divers. Aarzel niet om de telefoon op te pakken om meer informatie op te vragen over de mogelijkheden van de buurttaxi. Als u mee wilt doen met de buurttaxi, als chauffeur of op een andere wijze, dan komen wij graag met u in contact.
 

U kunt bellen met: : 06 193 495 73

Nu met een nieuwe auto:

de Citroën C-Zero
Helemaal elektrisch en vervoer met

twee of drie passagiers mogelijk