Onvergetelijke

Zomer

Wat gaan we zoal doen?

Gein op het plein


Tijdens Gein op het plein kijken jeugdwerkers en opbouw-werkers samen met bewoners wat voor leuke activiteit er kan komen bij of op hun plein.

De jeugd- en jongerenwerkers kunnen daarbij ondersteunen. Bijvoorbeeld een standbeeldspel op muziek op het plein maar het kan ook een speurtocht zijn door de hele wijk. De jeugd- en opbouwwerkers laten van te voren weten wanneer zij aan-wezig zijn in de wijk.
Wanneer:
op dinsdag in Paddepoel,
op donderdag in Selwerd.

Tijdens de hele vakantie maar niet van 18 juli t/m 2 augustus (week 30 en 31)

 

Chill Out/Straatronde


Tijdens de Chill Out/Straatronde zijn de jeugdwerkers ’s avonds aanwezig op plekken waar veel jeugd is. Tijdens deze avonden bespreken zij met de jongeren wat zij willen doen.

 

Als die bijvoorbeeld aangeven een BBQ te willen organiseren, kijken ze dit samen kunnen gaan doen. Op maandagavond is dit structureel in het Orionpark, dinsdagavond bij de BSV Selwerd.

 

Op vrijdagavond doen de jeugdwerkers voornamelijk een straatronde en kijken waar de jeugd zich bevindt. Ze maken een praatje en vragen hoe het met hun gaat. Als jongeren voor deze avond een wens hebben, is dit in goed overleg altijd mogelijk.

Buurtcentrum Tuinpad


Elke woensdag organiseert buurtcentrum Tuinpad verschillende leuke activiteiten voor kinderen in de leeftijd 6 – 13 jaar. Denk aan; springkussen, schminken, vissen, theater maken, knutselen of een leuke waterspelletjes middag.

Bonte Zomer


Ontdek tijdens het Bonte Zomerprogramma wat jij leuk vindt! Speel theater alsof je leven ervan af hangt, zing je schor, jam je suf, dans de sterren van de hemel, creëer als een echte kunstenaar, timmer de buren wakker, jongleer het dak eraf; samen maken we er een onvergetelijke, bonte zomer van!

Bslim on tour


Bslim heeft deze vakantie en paar leuke sportieve activiteiten in Selwerd, Paddepoel en Tuinwijk.
Informatie: bslim.nl

Check hier
onze flyers!

Bslim on tour

Summervibes
12 - 16 jaar

Summervibes
8 - 12 jaar

Selwerd aan Zee


Enthousiaste jongeren organiseren twee weken lang op doordeweekse dagen verschillende activiteiten voor kinderen in de wijk van 6 tot 12 jaar. Je kan denken aan knutselactiviteiten zoals slijm maken, schilderen tot aan sport-spelactiviteiten flessenvoetbal en tikspelen.

 

We storten een enorme bak zand waar allerlei activiteiten kunnen plaatsvinden.
 

Voor meer informatie kun je terecht op onze website.
Doe jij ook mee?
https://speeltuinengroningen.nl/

Dolle dinsdag en Dolle Donderdag


Op donderdag 16 juli en dinsdag 11 augustus kunnen kinderen doen wat ze leuk vinden in de BSV Paddepoel. Het maakt niet uit in welke wijk je woont. De jeugdwerkers hebben een budget en kunnen terplekke aangeven of wensen gerealiseerd kunnen worden. Bijvoorbeeld een waterballonnengevecht.

Kids Blazende Bellen

Onvergetelijke

Zomer

SELWERD

PADDEPOEL

TUINWIJK

In onderstaand PDF is het hele activiteiten programma overzichtelijk te bekijken.
Veel plezier deze zomer!

Zomeragenda 2020

Corona tijdens de zomeractiviteiten

We volgen de coronaregels van het RIVM:

 

  • Kinderen en jongeren kunnen niet deelnemen aan activiteiten bij neusverkoudheid, koorts, keelpijn, luchtwegklachten, hoesten, verhoging of koorts.
    Dat zijn klachten die op corona kunnen duiden.

  • Bij twijfel kunnen we je vragen je kind weer op te halen.

  • Breng je je kind? Houd dan minimaal 1,5 meter afstand van andere volwassen en kinderen.

  • Volg de aanwijzingen op van de begeleiders van de activiteiten.

  • Iedereen ontsmet de handen bij binnenkomst of bij de start van de activiteit.

  • De begeleiders houden 1,5 meter afstand van elkaar en van de deelnemers. (Kinderen t/m 12 jaar mogen wel dichter bij elkaar komen.

  • Iedereen gaat bij voorkeur thuis naar de wc. Alleen bij echte noodzaak kan dat bij de activiteit.